wij zijn
De Mannen van Bertelsmann

Een “Unieke versbeleving in Almere”

Bertelsmann was en is al jaren een begrip in Almere en ver daar buiten! Nu heeft Willem besloten om samen met zijn zoons Conor & Kai en zijn vrouw Anita Almere kennis te laten maken met een nieuwe versbeleving!

Per 1 april 2020 hebben wij de bestaande bakkerij naast ons overgenomen en hebben wij dit samengevoegd tot een “Unieke versbeleving in Almere”

dots new
wie zijn wij - willem bertelsmann
de grondlegger

Willem Bertelsmann

Willem Bertelsmann is geen onbekende in de slager wereld.
Vanaf kleins af aan is het slager zijn hem met de paplepel ingegoten. Willem begon als kleine jongen met niks anders dan een keiharde werkmentaliteit wat resulteerde dat hij jarenlang aan het roer stond van Keurslagerij Vedder met wel meer dan 9 filialen!

6 jaar geleden besloot Willem een nieuwe start te willen maken in Almere Buiten en is sindsdien niet meer weg te denken uit het winkelcentrum. Eerlijk en transparant is waar Willem voor staat in zijn winkel. Van eigen koeien tot aan de eigen productie van zijn vleeswaren is waar je als slager je kan onderscheiden van andere aanbieders, vandaar zijn slogan:

“Het verschil tussen eten & genieten”
dots new
conor en kai bertelsmann
De Zoons

Conor & Kai Bertelsmann

Conor heeft onlangs de slagers vakopleiding succesvol afgerond en heeft al in zeer succesvolle zaken ervaring opgedaan als Koelewijn, Hergo, Steltenpool & ’t Hakblok. “Met deze ervaring en zijn ambitie zal Conor een frisse wind door het al bestaande succes van de winkel blazen. Met passie voor het vak en de beleving voor het product kan de formule alleen nog maar beter worden.

Kai is sinds 1 april 2020 full-time in de winkel er bij gekomen en is sindsdien druk bezig geweest met het opstarten van de bakkerij en het vernieuwen van het assortiment. Kai heeft jarenlang in de evenementen wereld gewerkt voor mooie namen als Rabobank en Nespresso. Van oorsprong heeft hij een commerciële achtergrond en heeft grafisch vormgeven gestudeerd waardoor hij de hele huisstijl en design van de Mannen van Bertelsmann heeft vormgegeven. Kai zal straks het overall management van beide zaken voor zijn rekening nemen en de mannen met commerciële activiteiten en alles op promotioneel vlak zo sterk mogelijk voor de dag te laten komen.

onze visie

Het "Wij" gevoel wat u van een familiebedrijf mag verwachten aan u als klant over te brengen bij ons in de winkel!!

Niet alleen een kwalitatief goede en eerlijke producten, nee ook een stukje beleving dat is waar de Mannen van Bertelsmann voor staan. Wij willen dat de klanten bij ons binnenkomen voor een gezellig praatje en een denkbeeldige warme deken over hun heen krijgen van vertrouwen en passie.

We willen dat u met een lach en een voldaan gevoel de winkel uitloopt en volgende keer met veel plezier weer bij ons terugkomt. 

Een unieke Versbeleving in Almere!!