de mannen van bertelsmann

ONZE BROCHURE

belegde broodjes de mannen van bertelsmann

Belegde broodjes

Bij ons heeft u een ruime keuze aan belegde broodjes en snacks zowel warm als koud. Wij rekenen geen meerprijs voor een pistolet en u heeft de keuze uit witte/bruine pistolets of witte/bruine zachte bollen.

In de brochure staat slechts een kleine greep uit ons assortiment. Staat jou favoriete broodje er niet tussen, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

brood de mannen van bertelsmann

Brood

Bij ons in de winkel hebben we heel veel soorten brood, wel 150 soorten. Groot brood, klein brood, luxe brood of ruige broodsoorten.

In de bakkerij maken we talloze producten op ambachtelijke wijze: met de hand dus, zoals ze het in een fabriek niet kunnen maken. Iedere ochtend ligt er ovenvers brood in de schappen.

BANKET de mannen van bertelsmann

Banket

Taarten met slagroom, crème of chocolade. Gebakjes met fondant, room of marsepein of geniet van onze speciale Amerikaanse cake. Iedere ochtend zorgen wij weer dat er een ruim assortiment aan vers banket in de vitrine ligt.

Heeft u iets te vieren? Wij personaliseren met alle liefde uw taart met foto, persoonlijke teksten of kiest u voor een van onze heerlijke Amerikaanse taarten!

brochure Cookie logo Bertelsmann

Een unieke Versbeleving in Almere!!